Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy rozbudowany tryb w League Of Legends!

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje się zabawne, zobaczymy jak to na pbe w praktyce będzie wyglądać, ale fajnie że jakiś nowy tryb robią.

@2xUP

Ale, to jest tylko nowy tryb, ty będziesz sobie dalej mógł grać na starym dobrym summoners rift :P

Opublikowano

Mi się osobiście nie podoba.

Takie pomysły nie za bardzo pasują mi do Lola xD

Opublikowano

To jak pan @2up napisał to tylko nowy tryb dalej można śmiało grać normalnie na sf mi osobiście bardzo ten tryb przypadł do gustu i długo będę na nim grał. Ciekawe czy jakieś ikony będą za granie na nim.

Opublikowano

W skrócie POKEMONY.

Jak będą ikony to będę grał.

Mi się tam podoba.

Dodają coś co Was nie dotyczy to Wam przeszkadza ;x

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Wu Te eF nie ogarniam tego trybu całkiem, my będziemy zarządzać jakby minionami czy cu?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

No nie, niech jeszcze dorobią talenty i zerżną z Hotsa co się da. Najpierw chrome packi, teraz tryb, który polega na wykupowaniu najemników (w hotsie pomocnicy mają talent do przekupowania najemników, którzy potem pushuję linię). Co następne? Talenty na lvl'e? :D 

Opublikowano

No nie, niech jeszcze dorobią talenty i zerżną z Hotsa co się da. Najpierw chrome packi, teraz tryb, który polega na wykupowaniu najemników (w hotsie pomocnicy mają talent do przekupowania najemników, którzy potem pushuję linię). Co następne? Talenty na lvl'e? :D

Tutaj jest to bardziej rozbudowane, hots to casualowe gówno.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ten tryb będzie na zawsze ?

Raczej nie sądzę, to riot i z reguły wszystkie nowe tryby są na miesiąc, półtora i wyłączają, a potem roczek później znów odpalają.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Raczej nie sądzę, to riot i z reguły wszystkie nowe tryby są na miesiąc, półtora i wyłączają, a potem roczek później znów odpalają.

Nigdzie nie napisali o tym czy stały, czy tylko na jakiś czas.

Ja obstawiam, że stały, bo dużo się napracowali.

Aram miał też być na jakiś czas, lecz został na zawsze ^^

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

taki tryb to raczej na zawsze.. cala mapa zmieniona a praca nad czyms takim no ehm, powiedzmy szczerze, tyle ile on ma trwac tyle go robili? ciezko uwierzyc.. pewnie zostanie na zawsze.. przydaloby sie. choc nie wiem o co tu chodzi chetnie zagram :3

Hello there.

Opublikowano

Na pewno ten tryb wypróbuję, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Ciekawe te nowe itemy, będą tam zwykłe itemy a te nowe to dodatkowe czy tylko te nowe zostaną ?

Opublikowano

Wszystko się nudzi po pewnym czasie dlatego tryby są co jakiś czas.

Opublikowano

Mam nadzieję, że nowy tryb będzie na stałe. To już będzie gra strategiczna jak Command and Conquer.

Też na to liczę ..wydaję się super i przypada mi do gustu :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ma ktoś może info czy na pbe już ten tryb jest? Zastanawiam się czy opłaca sie patchowac ;3

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ma ktoś może info czy na pbe już ten tryb jest? Zastanawiam się czy opłaca sie patchowac ;3

Raczej nie ma bo nawet filmów na youtube nikt nie wrzucił, pewnie pojawi się lada dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...